Extra info: verwachte warmte

Het blijft warm al gaat de temperatuur wel naar beneden. Bij deelname aan dit evenement heb je daar uiteraard zelf ook een verantwoording in. Is voor jou de 10 Engelse mijl te lang dan ga de 5 Engelse mijl lopen. Zorg voor de juiste kleding bij deze temperaturen en neem zelf water mee voor onderweg. De organisatie heeft besloten om deze wedstrijd toch door te laten gaan. Wij hebben water en sponsposten op 5, 8 en 13 kilometer. Ook zal er op 3 kilometer een post zijn waar flesjes water worden verstrekt.

Je loopt deze wedstrijd uiteraard geheel op eigen risico en als organisatie zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele calamiteiten maar wij proberen ervoor te zorgen dat wij ieder deelnemer aan dit evenement optimaal kunnen voorzien van water. Neem bij de waterposten dan ook de tijd om te drinken. Heb je problemen met je gezondheid dan raden wij af om aan dit evenement mee te doen.

Had je een persoonlijk record willen lopen ga er dan vanuit dat dit misschien niet zal lukken maar maak er een mooie tocht van. Wij wensen je veel plezier tijdens de Veldhoven 10 Miles.

waterflesjes-picture