Wandelen tijdens de Veldhoven 10 Miles

Dit jaar organiseert GVAC wederom een wandeltocht tijdens de Veldhoven 10 Miles. Zo bieden wij de wandelaars de mogelijkheid om deel te nemen aan het evenement de “Veldhoven 10 Miles” niet hardlopend maar wandelen.
“Wandelen is geen prestatie maar een beleving, het contact met de natuur geeft een extra dimensie om de rust te vinden door de diepere beleving van de omgeving.”

Er zijn een tweetal afstanden, te weten:
8 kilometer (halve 10 Miles)
16,1 kilometer (10 Miles)

De start en de inschrijving van de wandeltocht vindt plaats bij GVAC op de Kempen Campus, Knegselseweg 40 te Veldhoven. Er zijn diverse startmomenten die hieronder worden aangegeven. Een en ander heeft te maken met de afstand die men wil lopen. In de grote sporthal vindt je een inschrijfbalie waar je jezelf kunt inschrijven en daarbij wordt een routebeschrijving overhandigd. De routes vind je op onze Parcours pagina.

Er kan gestart worden vanaf 14.00 uur tot 15.00 uur voor de 16 km.
Voor de 8 km kan je starten tot 16.00 uur. Vergeet niet om je af te melden bij de organisatie.

De 8 kilometer route heeft een rustpauze bij camping de Molenvelden en de 16 kilometer heeft een rustpunt bij Gasterij het Dorpsgenot (Geitenboerke) aan de Toterfout.

Er wordt naar gestreefd om de wandelaars tussen 19.00 en 20.00 uur binnen te laten komen. Dit is namelijk ook het tijdstip dat er gefinisht wordt door de lopers van de 5 en 10 Miles.

Het inschrijfgeld voor deze wandeltocht bedraagt:
€ 2,== voor niet leden
€ 1,== voor leden van de wandelbond
GVAC leden betalen geen inschrijfgeld.

Voor verder info kan je terecht bij: wandelen@veldhoven10miles.nl