Over GVAC

De sportieve en gezellige vereniging in de Kempen

GVACMet meer dan 700 leden is GVAC (Groot Veldhovense Atletiek Club) een van de grotere verenigingen in de Kempen. Bij GVAC sporten jong en oud, van 6 jaar tot 80+! De vereniging telt vele deskundige trainers en begeleiders. De vereniging heeft een naam hoog te houden. Op sportief gebied, maar ook op organisatorisch gebied. Sportief gezien heeft de vereniging al veel sporters voortgebracht die zich kunnen meten met de Fine Fleur op atletiekgebied. Organisatorisch heeft onze vereniging een zeer solide reputatie, doordat zij met regelmaat gastheer is voor de z.g. masters atletiek toernooien van de Atletiek Unie. Voor hardlopers organiseert GVAC jaarlijk een cross en de Veldhoven 10 Miles.

GVAC maakt gebruik van de Kempencampus. Dit fraaie sportcomplex wordt (zoals het ook hoort) intensief gebruikt door sporters van alle disciplines en op alle niveaus: de schooljeugd van het Sondervickcollege, alle atleten van GVAC, maar ook organisatoren van evenementen gebruiken de faciliteiten intensief, zoals bijvoorbeeld tijdens de laatste “Samenloop voor Hoop”, het fundraising project voor kankerpatiënten en hun naasten!

Heeft u interesse om zelf bij ons te komen sporten, kom dan eens langs bij GVAC! Wij bieden voor iedereen een passende sport zoals recreatief hardlopen, wedstrijdatletiek, diverse wandelgroepen en nog veel meer! Kijk snel op www.gvac.nl voor alle informatie over onze vereniging en de mogelijkheden die wij voor u bieden.