Parcours

De Veldhoven 10 Miles (en de overige afstanden) starten vanaf de Kempencampus, Knegselseweg 40, 5504 NC te Veldhoven. Voor alle afstanden (en dus ook voor de kinderen) zal gebruik gemaakt worden van tijdregistratie door middel van een chip. Meer informatie hierover vind je op de pagina Inschrijven.

Veldhoven 10 Miles en de Halve 10 Miles

Route Veldhoven10Miles

De start is op het 38 meter punt op de atletiekbaan van GVAC (groene marker). Met de klok mee via de baan naar het 100 meter punt. De baan verlaten en over het sintelpad naar het fietspad. Rechtsaf het fietspad op naar de rotonde aan de Nieuwstraat. De rotonde oversteken en door de Pegbroekenlaan naar de Korze. Hier rechtsaf door de Korze naar de Moormanlaan. De Moormanlaan volgen tot de Steenselseweg/Knegselseweg. Rechtsaf een kort stukje over de Steenselseweg en dan rechtsaf door de Oudendijk/Oeyenbos naar de Veldhovenseweg/Knegselseweg. Hier is de eerste spons/drankpost op 5,5 km. Na de post rechtsaf over het fietspad naar de rotonde aan de Nieuwstraat. Gekomen bij de rotonde haakse bocht naar links en terug lopen in de richting van Box. 1e afslag rechtsaf is het Grote Kerkepad en dan naar het wisselpunt.

Route Veldhoven10Miles FinishFinishen (voor Halve 10 Miles na 1 ronde, voor 10 miles na 2 rondes) is rechtsaf de baan op en doorlopen tot de finishlijn (rode marker). De Veldhoven 10 Miles lopers lopen na de eerste ronde niet naar de finish, maar rechtdoor voor de tweede ronde over het sintelpad (en lopen de hierboven beschreven ronde nogmaals). Zij komen de tweede drankpost tegen na 8,1 km en finishen na de tweede ronde.

Afstand 10 miles: 16094 meter.
Afstand 5 miles: 8172 meter.

Je kunt deze route zelf in detail bekijken op afstandmeten.nl.

Kidsrun 2,5 km

Route Kidsrun 2,5km

De start is bij het 38 meter punt op de baan. Vervolgens in tegengestelde richting naar het 100 meter punt en dan verder over het sintelpad naar het fietspad. Rechtsaf het fietspad op en meteen rechtsaf over het fietspad tot voorbij de atletiekbaan van GVAC. Rechtsaf het sintelpad op en het sintelpad volgen om een tweede ronde te lopen. Zodra je aan het einde van de tweede ronde het sintelpad weer oploopt, meteen rechtsaf door de poort de atletiekbaan op en doorlopen tot de finish (rode marker).

Je kunt deze route zelf in detail bekijken op afstandmeten.nl.

Kidsrun 1,4 km

Route Kidsrun 1,4km

De start is bij het 38 meter punt op de baan. Vervolgens in tegengestelde richting naar het 100 meter punt en dan verder over het sintelpad naar het fietspad. Rechtsaf het fietspad op en meteen rechtsaf over het fietspad tot voorbij de atletiekbaan van GVAC. Rechtsaf het sintelpad op en meteen rechtsaf door de poort de atletiekbaan op en doorlopen tot de finish (rode marker).

Je kunt deze route zelf in detail bekijken op afstandmeten.nl.

Kiddyrun 400 meter

Route Kiddyrun 400 meter

De start en finish is op het 38 meter punt bij de atletiekbaan. Er wordt een volledige ronde gelopen.

Je kunt deze route zelf in detail bekijken op afstandmeten.nl.

Wandelroute 8 km

Wandelroute 16,1 km