Parcours

De Veldhoven 10 Miles (en de overige afstanden) starten vanaf de atletiekbaan op de Kempencampus, Knegselseweg 40, 5504 NC te Veldhoven. Voor alle afstanden (en dus ook voor de kinderen) zal gebruik gemaakt worden van tijdregistratie door middel van een chip.

Veldhoven 10 Miles (16.094 meter)

De Veldhoven 10 Miles wordt gelopen in twee rondes. De start en finish bevindt zich op de atletiekbaan. De rondes zijn grotendeels verhard en lopen voor een groot deel door de bossen tussen Veldhoven en Eersel. Er is een waterpost aanwezig waar sponzen en water wordt uitgereikt op 5.8, 8.1 en 13.8 kilometer, tevens is er na de finish een waterpost aanwezig.

Je kunt de route zelf in detail bekijken op afstandmeten.nl

Veldhoven 5 Miles (8.172 meter)

De Veldhoven 5 Miles wordt gelopen in één ronde. De start en finish bevindt zich op de atletiekbaan. De ronde is grotendeels verhard en loopt voor een groot deel door de bossen tussen Veldhoven en Eersel. Er is een waterpost aanwezig waar sponzen en water wordt uitgereikt op 5.8 kilometer, tevens is er na de finish een waterpost aanwezig.

Je kunt deze route zelf in detail bekijken op afstandmeten.nl

Finishen

Op de atletiekbaan is een splitsingspunt aanwezig, links aanhouden voor de finish, rechts aanhouden voor de doorgang naar de 2e ronde.

500 meter

Een leuke loop van 500 meter voor onze allerkleinste deelnemertjes van 4 t/m 6 jaar op een echte atletiekbaan en een ijsje na als beloning.

900 meter

Een leuke loop van 900 meter voor onze deelnemertjes van 7 t/m 8  jaar op een echte atletiekbaan en een ijsje na als beloning.

1600 meter

De sportieve uitdaging van 1600 meter voor de kids van 9 t/m 11 jaar. Een mooie ronde rondom de Kempen Campus (1x kleine en 1x grote ronde) met een mooie medaille na afloop.

2300 meter

Voor de kinderen van 12 t/m 15 jaar hebben we een parcours van 2300 meter. Ook deze uitdagende afstand (2x grote ronde) is rondom de Kempencampus en voor allen goed te doen. Ook voor deze deelnemers is er een mooie medaille.