Veldhoven 10 Miles 2019 geslaagde editie!

De 7e editie van de Veldhoven 10 Miles is weer een feit. We mogen terugblikken op een geslaagd evenement. Fantastisch weer zorgde voor een prachtige ambiance.  Om 16:00 uur werd de aftrap gegeven met de warming up voor alle kids door mascotte Nibby. Een kwartiertje later gingen de allerkleinsten van start. In de twee uren daarna hebben 117 kids het beste gegeven in hun leeftijdscategorie. Bij de scholen competitie ging dit jaar de beker naar de Op Dreef.

Bij de senioren zijn 441 atleten weggeschoten door de burgemeester van Veldhoven. De snelste heer en dame waren beiden snel, maar net niet snel genoeg om het parcoursrecord te verbreken. Bij de vrouwen mag Kathelijn Lemmens en bij de mannen mag Ben Souwen zich winnaar van de 7e editie van de Veldhoven 10 Miles noemen.

Als commissie kijken we terug op een geslaagde editie waaraan weer veel vrijwilligers een steentje hebben bijgedragen. Hiervoor hartelijk dank! Ook dank aan alle sponsoren die dit evenement mede hebben mogelijk gemaakt! We hopen u volgend jaar terug te zien op de 8e editie van het gezelligste sportieve evenement van de Kempen!